Blog/Vlog:

Terug naar mijn basis

Zoals ik al in de nieuwsbrief en socials schreef ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met het bepalen welke richting ik op wil met mijn coachingspraktijk. Ik ga mij richten op basis en balans in het dagelijks leven. 

Lees meer »

30er crisis ken jij hem al?

Je bent rond de 30. Je hebt een super leuke partner, leuk huis, uitdagend werk, misschien al kinderen en mogelijk ook nog een hond. Anders gezegd je hebt het allemaal. Je gaat weekendjes weg, op stap, naar festivals, elk weekend zit vol, o ja en je moet ook nog liefst 2 keer in de week sporten. Je hebt een grote vriendengroep en daar wil je de contacten mee onderhouden, dus steek je daar ook je tijd in. En je kinderen wil je niet tekort doen dus ga je daar ook elk vrij moment je tijd in steken en ze animeren, of iets voor kopen. Misschien dat dan je schuldgevoel wat weg gaat. 

Lees meer »

Afgezonderd....

Tja en dan zit je dag 3 al op zolder. Als een vreemde in je eigen huis. Helaas mocht het virus mij niet voorbij gaan en heb ik de mogelijkheid gekregen om het te ervaren. Wat is dit een rare gewaarwording. Het begint met een kuchje, een kriebel. Ik nog in twijfel of het niet de stof is, zit het niet tussen mijn oren etc. Wel wetende dat mijn oma positief getest was ( waar ik boodschappen had gebracht).

Lees meer »

Spagaat

Ok de lockdown is met 3 weken verlengd. De basisscholen blijven minstens tot 25 januari dicht. De middelbare scholen nog langer. 

Lees meer »

Pré vakantiestress

Ok het is nu maandagochtend 8 00u en ben bijna zover om te gaan werken. Puber 1 is de deur uit. Puber 2 zit nog in haar telefoon gedoken en hoort of ziet verder niets. 

Lees meer »


Mijn kaart wil niet zeggen dat dit jouw kaart is. 


Onderstaand een leuk filmpje hierover. Het wil niet zeggen dat alles vanzelfsprekend is dat wat jij denkt, ziet, hoort, voelt, ruikt en de interpretatie hiervan hetzelfde is bij een ander. Dat is namelijk niet zo.


Anders dan anders...

Daar zitten we dan, maandagochtend van de herfstvakantie. Op de bank hangend en bedenkend wat we gaan doen. 2 pubers achter hun telefoon. 

Lees meer »

Thuiswerken vs ontspanning

In deze tijd van het Corona virus werken veel mensen thuis. Sommige werken al vanaf maart thuis, anderen waren alweer wat vaker op kantoor, maar n.a.v. de persconferentie zullen er weer velen thuis werken.

Lees meer »

Week van boosheid

Soms dan heb ik van die dagen dan is het allemaal even te veel. Dan kan mijn naaste omgeving weinig goed doen. Dan ben ik met het verkeerde been uit bed gestapt. Dan doet net die ene druppel de emmer overlopen.

Lees meer »


Nieuwe ontwikkelingen

Inmiddels zijn de corona maatregelen al 5 weken van kracht. Dit betekent ontzettend veel voor ieder mens. Zo ook bij mij thuis. De kinderen zijn veelal thuis en zorgen redelijk goed dat ze starten aan hun huiswerk. Ik denk dat ik hier niets over te klagen heb gehad afgelopen weken. 

Lees meer »

Officieel een eigen bedrijf!

Yes! Het is zo ver. Eindelijk mag ik naar de KvK om het officieel te maken. Een eigen bedrijf/praktijk. Nog nooit ben ik er geweest dus alles is weer even nieuw. Hoe werkt het en wat moet ik allemaal doen? Nou dat viel allemaal wel mee. Van te voren een vragenlijst invullen en deze neem je door met een medewerker. Nog een klein beetje uitleg en betalen maar. En dan mag ik mezelf feliciteren. Officieel iets voor mezelf. 

Lees meer »

Start van mijn eigen praktijk

Vandaag is de dag dat ik deze stap heb gezet. Spannend!! Een facebookpagina aangemaakt. Afspraak gemaakt bij KvK voor aanstaande vrijdag om me in te schrijven. 

Lees meer »