Home » Blog » Start van mijn eigen praktijk

Start van mijn eigen praktijk

Gepubliceerd op 11 maart 2020 om 21:03

Vandaag is de dag dat ik deze stap heb gezet. Spannend!! Een facebookpagina aangemaakt. Afspraak gemaakt bij KvK voor aanstaande vrijdag om me in te schrijven. 

Soms ben ik blij met mijn impulsiviteit. Niet dat ik er niet over na gedacht had maar dat ik de impuls had om er nu aan te beginnen. Al een hele tijd loop ik in mijn hoofd te bedenken aan een praktijk, een naam hiervoor, hoe vorm te geven en welke opleidingen/cursussen ik nog wil volgen. 

Door deze impuls heb ik de eerste stappen genomen. Wat heb ik dit lang tegen gehouden. Verschillende redenen kunnen bedenken om het niet te doen. Ik kan het ook wel smoesjes noemen. Smoesjes om het maar uit te stellen. Want zeg nou zelf het is eigenlijk best spannend. But I DID IT!!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.