Officieel een eigen bedrijf!

Gepubliceerd op 13 maart 2020 om 21:12

Yes! Het is zo ver. Eindelijk mag ik naar de KvK om het officieel te maken. Een eigen bedrijf/praktijk. Nog nooit ben ik er geweest dus alles is weer even nieuw. Hoe werkt het en wat moet ik allemaal doen? Nou dat viel allemaal wel mee. Van te voren een vragenlijst invullen en deze neem je door met een medewerker. Nog een klein beetje uitleg en betalen maar. En dan mag ik mezelf feliciteren. Officieel iets voor mezelf. 

Wie had dat een jaar geleden kunnen bedenken. Toen was ik er nog niet aan toe. Had ( bedacht) ik te veel redenen  om het niet te doen. Maar de drang om iets voor mezelf te gaan doen werd afgelopen jaar steeds groter. Telkens bleef het coachen terug komen, de drang om mensen te coachen, te stimuleren en te bekrachtigen in hun ontwikkeling. 

And here it is!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.