Nieuwe ontwikkelingen

Gepubliceerd op 21 april 2020 om 18:26

Inmiddels zijn de corona maatregelen al 5 weken van kracht. Dit betekent ontzettend veel voor ieder mens. Zo ook bij mij thuis. De kinderen zijn veelal thuis en zorgen redelijk goed dat ze starten aan hun huiswerk. Ik denk dat ik hier niets over te klagen heb gehad afgelopen weken. 

Helaas ( zou ik normaal nooit gezegd hebben haha) is de mei vakantie hier begonnen en dit betekent 2 tieners hangend in de bank, grond of bed met een flikkerend en geluid gevend scherm voor hun neus. Ondertussen ben ik beneden aan het werk want helaas heb ik nog niet een fatsoenlijke werkplek waar ik rustig kan gaan zitten. Deze is nog in ontwikkeling. 

Zie je het al voor je beeld conferentie terwijl je op de achtergrond de kinderen ziet lopen of ze hoort wanneer ze weer een of ander tiktok filmpje aan het maken zijn. Maar goed ik neem aan dat ik niet de enige ouder ben waarbij het thuis er zo aan toe gaat. 

Maar toch doordat er zoveel ruimte en tijd ook weer ontstaat en ik nog energie heb voor tien ben ik inmiddels begonnen met dichten/rijmen of het schrijven van teksten. Deze publiceer ik geregeld op mijn facebook- en instagram- account. Dit zorgde ervoor dat ik een leuke website heb gevonden waar ik een ontwerp kon maken als achtergrond van deze teksten. En van het een komt het ander en ben ik posters en kaarten aan het ontwerpen voor de verkoop. De proefdruk is in de maak dus ben ontzettend benieuwd naar het resultaat.

Zodra het mogelijk is wordt er een extra knop toegevoegd zodat je deze leuke kaarten aan kunt schaffen. Houdt het dus in de gaten. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.