Home » Even voorstellen

Even voorstellen

 

Hier ben ik dan.

Mijn naam is Marion van Beek en ben eigenaar van B to B Coaching Waalwijk. 

Ik ben getrouwd met Adjan en moeder van 2  dochters Fleur en Lotte. Door de sport van mijn dochters ben ik ook actief als vrijwilliger bij hun vereniging.

Als ik mezelf mag omschrijven qua karakter; Positief, Vrolijk, Betrokken, Humor, Lief, Kritisch, Impulsief, Flexibel, Oprecht en Echt.

Al vele jaren ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Momenteel werk ik als coördinerend begeleider bij een instantie voor met mensen met een lichte verstandelijke beperking met bijkomende problematieken. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Hier coach ik het team met enthousiaste medewerkers en de cliënten die ik ambulant begeleid.  

 

Ondanks dat ik dit werk met ontzettend veel plezier doe ben ik al een paar jaar op zoek naar  iets.  De vragen kwamen bij mij op; Is dit het nu? Blijf ik het zo doen zoals ik het nu doe? Ga ik dit werk tot mijn pensioen doen? Welke dromen en doelen heb ik nog in mijn leven? 

Met deze vragen ben ik een zoektocht begonnen. Waar uit bleek dat ik veel dingen interessant vond. Maar past het dan ook binnen mijn leven, mijn gezin en wil ik er iets voor laten?

Tijdens deze zoektocht besefte ik dat ik wel met mensen wil blijven werken. Dat ik de gedachten van de mens en het gedrag interessant vind. Wat ik belangrijk vind is dat de ander weer in zijn eigen kracht komt te staan. 

Zo ben ik in mijn zoektocht uitgekomen bij de opleiding mensgericht coachen. In 2017 ben ik met deze opleiding gestart en heb veel geleerd, geoefend en ben ik dichter bij mezelf gekomen. Een jaar later heb ik mijn diploma behaald. Na deze opleiding heb ik de opleiding NLP Practitioner gevolgd en inmiddels ook afgerond. Deze ervaring en kennis neem ik mee in de coachsessies. Ik blijf me ontwikkelen. Daarom ga ik in september 2022 starten met de opleiding hypnotherapie. Als deze kennis en vaardigheden die ik op doe tijdens mijn opleidingen, intervisie zorgt dat ik me blijf actualiseren in coaching om voor jou een goede coach te blijven. 

 

Na het starten van deze praktijk ben ik ook kleine gedichten of teksten gaan schrijven. Zo ben ik begonnen aan het ontwerpen van leuke kaarten. Gewoon om iemand een hart onder de riem te steken, iets positiefs mee te kunnen geven of gewoon zo maar. In het menu vindt u de webshop hiervan.

 

 

Wilt u meer weten over coaching en hoe dit in zijn werking gaat?